paardenstation

het paardenstation

Een overnachtingsmogelijkheid voor u en uw paard op vakantie!

Wilt u met uw paard er even tussen uit? Dat kan bij Paardenstation 'De Heibloem' De Heibloem is een minicamping en biedt daarnaast ruimte voor +/- 10 personen met paarden.

U wordt gastvrij ontvangen in ons Bakhuis met een kop koffie en u kunt gebruik maken van een nette sanitaire ruimte, waarvan de gasten van de minicamping ook gebruik maken.

Om de honger te stillen heeft u in de nabije omgeving keuze uit verschillende eetgelegenheden. Op verzoek kunnen wij het ontbijt voor u verzorgen.

De Heibloem is uniek gelegen aan Landgoed de Utrecht, waar men uren kan rijden door bossen en langs vennen (2700 HA groot). Waar men eventueel kan uitrusten bij Herberg In den Bockenrijder. Waar ruiter en paard beiden welkom zijn.
Vanuit de Heibloem zijn diverse uitrijmogelijkheden, Landschotse heide, Neterselse heide, Oirschotse heide, landgoed de Baest, de grens over naar Belgie enz. Ook beschikken wij over diverse routes, eventueel zelf uit te stippelen. U kunt eventueel ook een gids bespreken.

Wij zijn aangesloten bij de Taxandria-route, een netwerk van ruiterroutes. De zorg voor uw paarden is bij ons in goede handen. Vakantie voor U en Uw Paard, Zeker de Moeite Waard!

Kom eens kijken in Het Land van de Hilver, bij paardenstation 'De Heibloem' of bel ons. Graag tot ziens!

Copyright De Heibloem 2018